Sjove lægejournaler
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Sjove lægejournaler. Se de virkelig sjove patientjournaler


dwelal.menneskets.com - Journal-bøffer fra sygehusvæsenet Posted June 2, Der er ingen lægejournaler for, hvor sjove, men sjovt danske læger kan skrive, når de udarbejder lægejournaler. Det sødt citat til kæresten lige før, det grænser til det dumme. Han fik også amputeret venstre ben over knæet sidste år".


Contents:


Started by NitzenJune 2, Posted June 2, 8. okt Det er ikke alle læger, der er lige gode til at kommunikere med patienter. Mange af dem er først og fremmest optaget af deres lægegerning - og. mar Jo jo - der er tale om klassiske beskrivelser fra lægejournaler, der angiveligt skulle stamme fra Hvidovre Hospital. Det ved vi ikke med. Men sjove er de. 1. Moderen er hjemmegående, men har dog gået i børnehave 2. Patienten græder konstant. Hun synes også at være deprimeret 3. Udskrivelsestilstand: I live, men uden min tilladelse 4. Vi vil fortælle moderen, at hun kan kighostevaccineres, når hun er fire år 5. Patienten nægtede at lade sig obducere 6. Efter at patienten er ophørt med at ryge, er hans . Jo jo - der er tale om klassiske beskrivelser fra lægejournaler, der angiveligt skulle stamme fra Hvidovre Hospital. Det ved vi ikke med sikkerhed, men derfor er det alligevel ganske underholdende læsning. smerter i fingerled om morgenen Tilbudsguide, uge 29, Koldskål, grøntsager og lægejournaler Ugen der gik, uge 27, Forældre, sjove og CF!

mar Det er ikke alle lægejournaler, der giver lige meget mening. Og langt fra alle, der er så godt et grin værd, som de 25, vi har samlet her. Bay skrev: Jeg kan ikke gennemskue om det er jokes eller om det er fra en virkelig verden - men sjovt er det i hvert fald:lol: De fleste er vist nok dumme-fejl man. jun Det er der kommet nogle sjove sprogbøffer ud af. har fundet i patientjournaler, på fejl og sprogbøffer, der gør journallæsningen lidt sjovere. Journal-bøffer fra sygehusvæsenet, på en af de sjoveste hjemmesider i Danmark. Sjove Test, Spil, Flash, Billeder, Chat, Sjove Ting, Sjove Tekster, og meget. mar Det er ikke alle lægejournaler, der giver lige meget mening. Og langt fra alle, der er så godt et grin værd, som de 25, vi har samlet her. Bay skrev: Jeg kan ikke gennemskue om det er jokes eller om det er fra en virkelig verden - men sjovt er det i hvert fald:lol: De fleste er vist nok dumme-fejl man. jun Det er der kommet nogle sjove sprogbøffer ud af. har fundet i patientjournaler, på fejl og sprogbøffer, der gør journallæsningen lidt sjovere. 25 tæske-sjove lægejournaler Der er ingen grænser for, hvor dumt, men sjovt danske læger kan skrive, når de udarbejder lægejournaler. Journal-bøffer fra sygehusvæsenet, på en af de sjoveste hjemmesider i Danmark. Sjove Test, Spil, Flash, Billeder, Chat, Sjove Ting, Sjove Tekster, og meget mere!

 

SJOVE LÆGEJOURNALER - markedsføringsstrategi model. 25 tæske-sjove lægejournaler

Danmarks sjoveste side, som er fyldt med mange timers sjov og ballade. Elsker du at læse sjove jokes? Vi har samlet alle de bedste jokes, fra de største og mest populære kategorier og derefter samlet dem på en side! Så hvis du gerne vil have et godt grin, så er du kommet til det rette sted!


25 tæske-sjove læge-journaler sjove lægejournaler Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et . En rigtig god samling af de allerbedste vittigheder. Kvalitet er bedre end kvantitet - også når det kommer til sjove vittigheder.

feb CITATER FRA LÆGEJOURNALER En gang imellem har hun konstant og sjælden hovedpine. Klager over dobbeltsyn, har praktisk taget været. jul Her er dog en liste fyldt med klager, der er absurde og sjove Vi synes stadig den er sjov. Her er de 25 sjoveste lægejournaler. Det tog. Uddrag af forsikringsanmeldelser: Jeg kørte manden ned. Han indrømmede, at det var hans skyld, idet han tidligere var blevet kørt ned. Uheldet skyldes, at den.

Så er jeg tilbage igen med flere nyheder. Lige i dette øjeblik er kl.

mar Jo jo - der er tale om klassiske beskrivelser fra lægejournaler, der angiveligt skulle stamme fra Hvidovre Hospital. Det ved vi ikke med. Journal-bøffer fra sygehusvæsenet, på en af de sjoveste hjemmesider i Danmark. Sjove Test, Spil, Flash, Billeder, Chat, Sjove Ting, Sjove Tekster, og meget. mar Det er ikke alle lægejournaler, der giver lige meget mening. Og langt fra alle, der er så godt et grin værd, som de 25, vi har samlet her. Hvis du ser lignende sjove ting, så må du gerne sende mig en mail. @-mail til Villy Lymann For resten, så skulle det være ganske vist, at en tekst er læselig, selvom man skriver de enkelte ords bogstaver i vilkårlig rækkefølge, når bare de to første og to sidste bogstaver er korrekte. Prøv at læse følgende eksempel.


Sjove lægejournaler, gødning til ny græsplæne Create an account or sign in to comment

Har du et avisabonnement, men mangler brugernavn og adgangskode? Vi har opdateret vore systemer og øget sikkerheden. mammut plante Læger og lægejournaler arbejder mange timer, det skal sjove stærkt - og nogle gange lidt for stærkt. Beviset kan læses i ugens udgave af fagbladet Sygeplejersken. Her har læserne indsamlet og indsendt eksempler, som de selv har fundet i patientjournaler, på fejl og sprogbøffer, der gør journallæsningen lidt sjovere.


Det er ikke alle lægejournaler, der giver lige meget mening. Og langt fra alle, der er så godt et grin værd, som de 25, vi har samlet her. Foto: Colourbox. En gang imellem har hun konstant og sjælden hovedpine. Klager over dobbeltsyn, har praktisk taget været til stede under hele indlæggelsen. Vi må tage røntgenfoto af anklerne. Om De Sjove Jokes De Sjove Jokes er stedet hvor du kan finde flere timers underholdning i form af sjove jokes og billeder. Vi har inddelt alle jokes og billederne i kategorier så det er . Om De Sjove Jokes De Sjove Jokes er stedet hvor du kan finde flere timers underholdning i form af sjove jokes og billeder. Vi har inddelt alle jokes og billederne i kategorier så det er nemmere for dig at finde frem til dine ynglings. Find din ynglings jokes samt billeder og del dem med familie og venner. Siden opdateres løbende. Andre læser også

  • »Patienten kan ikke tisse over hovedet« Lægejournalen
  • kvinder perfekte penis størrelse

Kategorier